Óvoda udvar

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 4.999.863 Ft támogatásban részesítette az MFP-OUF/2019. kódszámú, Óvoda udvar című projekt keretében.
A támogatásból az óvoda udvarára a régi, már nem megfelelő műszaki állapotú kültéri játékelemek helyett új, színes és korszerűeszközök kerültek telepítésre. A gyermekek nagy örömére egy játszóvár, egy mászóka és két rugós játék kapott helyet az intézményben.

Óvodafejlesztés

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 12.746.471 Ft támogatásban részesítette az MFP-FOB/2019. kódszámú, Óvodafejlesztés című projekt keretében.
A támogatásból az óvoda épület padlásterének szigetelése, valamint az elavult régi gázkazánok cseréje valósult meg. A beruházásnak köszönhetően biztosított intézmény energiahatékonyabb működése, fenntartási költségei csökkennek.

Orvosi eszközök beszerzése

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 2.926.115 Ft támogatásban részesítette az MFP-AEE/2019. kódszámú, Orvosi eszköz című projekt keretében.

A támogatásból új, a pályázati kiírásban felsorolt orvosi eszközök kerültek beszerzésére, mellyel a háziorvosi ellátás minősége javul.