Tisztelt Betegek!

A regisztrált betegek oltása a praxisban megtörtént, júliusban a második körös oltások is lezajlanak.

Akik még esetleg szeretnének oltást, azok regisztráljanak a vakcinainfo.gov.hu honlapon, majd kérjenek időpontot az eeszt.gov.hu oldalon a megyei oltópontra.

Ha valaki esetleg ragaszkodik a tengelici háziorvosi rendelőben történő oltáshoz, azok igényüket a rendelői telefonszámon jelezzék.

A háziorvosi rendelés a pozitív visszajelzések, a saját jó tapasztalat alapján, ill. Nemzeti Népegészségügyi Központ által 2021.06.18-án, 36982-1/2021/EÜIG iktatószámon kiadott rendelkezése értelmében továbbra is előjegyzés alapján fog történni. Az időpontokra pontosan érkezzenek, hogy elkerülhető legyen a várótermi csoportosulás.

A rendszeres gyógyszereik felírása továbbra is elektronikus úton történik.

Hétfőnként 11:00-15:00-ig preventív/megelőző/ rendelés indul, ennek célja az évenkénti állapotellenőrzés, szűrővizsgálatok megszervezése.

Indokolt, hogy a légúti panaszokkal rendelkező és/vagy lázas beteg személyes megjelenés helyett először telefonon vegye fel a kapcsolatot a háziorvossal. A telefonos konzultáció során az anamnesztikus adatok és a jelen tünetek alapján tisztázható, hogy felmerül-e COVID-19 fertőzés gyanúja.

Nyáron helyettesítek több helyen, emiatt július, augusztus hónapban

  • hétfőn /9:00-15:00/,
  • szerdán /8:00-12:00/,
  • pénteken /8:00-12:00/

lesz rendelés Tengelicen.

Kérem július első felében a rendszeres gyógyszereiket írassák fel.

Dr. Dömötör Zita
háziorvos