Tájékoztató a Paks-Pécs I-II. 400 kV-os távvezeték karbantartási munkáiról

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Paks-Pécs I-II. 400 kV-os távvezeték üzemeltetője és egyben tulajdonosa, a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. 2018. október 24-től november 16-ig karbantartási munkát végez, amely Tengelic közigazgatási területét is érinti.

A munkavégzés a MAVIR Zrt. bejegyzett vezetékjoga alapján történik. A távvezeték karbantartási munkái során, a terepen való mozgás közben gépeik taposási kárt okozhatnak az érintett ingatlanokon, amelyért a terület használóját a hatályos jogszabályok alapján kártalanítás illeti meg. Ezen igényeket a károsodott ingatlanok használói a térségben jelenlévő, a munkákért felelős csoportvezetőnek (Bakos Béla) személyesen, illetve a (06-20-5290140) telefonszámon szóban, vagy írásban a bakos.paks@mavir.hu elektronikus levélcímen, a MAVIR Zrt. 7030 Paks PF-90 levelezési címen jelenthetik be.

 

 

Tájékoztató a Paks-Bonyhád 132 kV-os távvezeték karbantartási munkáiról

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Paks-Bonyhád 132 kV-os távvezeték üzemeltetője és egyben tulajdonosa, az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózat Zrt. 2018. október 24-től december 31-ig karbantartási munkát végez, amely Tengelic közigazgatási területét is érinti.

A munkavégzés az E.ON Dél-dunántúli Áramhálózat Zrt. bejegyzett vezetékjoga alapján történik. A távvezeték karbantartási munkái során, a terepen való mozgás közben gépeik taposási kárt okozhatnak az érintett ingatlanokon, amelyért a terület használóját a hatályos jogszabályok alapján kártalanítás illeti meg. Ezen igényeket a károsodott ingatlanok használói a térségben jelenlévő, a munkákért felelős építésvezetőnek (Kopasz Sándor) személyesen, illetve a (06-20-3535843) telefonszámon szóban, vagy írásban az MVM OVIT Zrt. 1158 Budapest, Körvasút sor 105. levelezési címen jelenthetik be.