Kommunális eszköz

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 14 862 699 Ft támogatásban részesítette az MFP-KOEB/2021. kódszámú, Kommunális eszköz beszerzése című projekt keretében.
A támogatásból egy új Zoomlion traktor, egy Bicchi pótkocsi, egy GardenGo padkakasza és egy Agromasz homlokrakodó került beszerzésre.

Tanyagondnoki busz

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 13.889.600 Ft támogatásban részesítette az MFP-TFB/2021. kódszámú, Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése című projekt keretében. A támogatásból egy új Ford Tourneo Custom típusú 9 fős gépjármű kerül beszerzésre a tanyagondnoki feladatok ellátásának biztosítása érdekében.

Óvoda udvar

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 4.999.863 Ft támogatásban részesítette az MFP-OUF/2019. kódszámú, Óvoda udvar című projekt keretében.
A támogatásból az óvoda udvarára a régi, már nem megfelelő műszaki állapotú kültéri játékelemek helyett új, színes és korszerűeszközök kerültek telepítésre. A gyermekek nagy örömére egy játszóvár, egy mászóka és két rugós játék kapott helyet az intézményben.

Óvodafejlesztés

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 12.746.471 Ft támogatásban részesítette az MFP-FOB/2019. kódszámú, Óvodafejlesztés című projekt keretében.
A támogatásból az óvoda épület padlásterének szigetelése, valamint az elavult régi gázkazánok cseréje valósult meg. A beruházásnak köszönhetően biztosított intézmény energiahatékonyabb működése, fenntartási költségei csökkennek.

Orvosi eszközök beszerzése

Magyarország Kormánya a Magyar Falu Program keretében önkormányzatunkat 2.926.115 Ft támogatásban részesítette az MFP-AEE/2019. kódszámú, Orvosi eszköz című projekt keretében.

A támogatásból új, a pályázati kiírásban felsorolt orvosi eszközök kerültek beszerzésére, mellyel a háziorvosi ellátás minősége javul.